Seamless dametruser, truser for dame, treningstruser

Guide till sömlösa underkläder

Letar du efter kvalitetsunderkläder som både ser ut och känns bra Bland det stora utbudet av underkläder på nätet kan det vara svårt att veta vad du ska välja. I den här guiden har vi samlat vårt urval av sömlösa underkläder för maximal komfort. 

Underkläder ska ge dig stöd, komfort och säkerställa ditt välbefinnande under alla omständigheter. Detta är särskilt viktigt under träningen. Underkläderna ska inte vara till besvär, skapa irritation eller ge olyckliga veck under kläderna, är några egenskaper vi värdesätter. Det är med andra ord intressant att se hur viktigt underkläder är, när det inte syns större delen av dagen.

För oss kvinnor är det ofta viktigare att ha underkläder vi trivs i och som matchar både dagsform och humör. Den här guiden tar dig igenom vårt urval av underkläder.

Vad är sömlösa underkläder?

Underkläder med synliga sömmar och kanter är väldigt föga smickrande under träningskläder, speciellt shorts och strumpbyxor som sitter åt. Sömlösa underkläder är en speciell typ av underkläder som tillverkas utan synliga sömmar och kanter . Det betyder att underkläderna inte var synliga under kläderna.

Många väljer sömlösa underkläder eftersom de ligger väldigt platt mot huden, och därmed framstår som mer diskreta än traditionella underkläder.Vi har därför tagit fram en serie sömlösa underkläder som passar perfekt under både vardagskläder och träningskläder.

Detta är de ultimata underkläderna för kvinnor, som är både diskreta under kläderna, bekväma och smickrande! Hitta din favorit – oavsett om du letar efter underkläder till träningen eller till vardags.

 

Sömlösa trosor

Vi kan alla känna igen att det är både tidskrävande och pengar att köpa trosor. Hur ofta har du inte handlat trosor, som antingen inte sitter eller är obekväma?Särskilt under ett träningspass är trosor det största bekymret. Vi är alla måna om att troskanten inte ska synas igenom, och att trosan sitter bra, utan att vikas eller ge irritationer. Fammes sömlösa trosor är designade för dig som vill ha noll oro i vardagen och på gymmet. Med en stringtrosa ellerhipster brev, får du ett mjukt och skönt tyg som ser till att du är bekväm dygnet runt.

Vårsömlös stringtruse för damer är perfekt för både vardag och träning. Tyget i trosorna består av italiensk nylon med en fodrad bomullsklyfta i grenen som känns väldigt skön mot magen. Det tunna och mjuka tyget gör stringtrosorna praktiskt taget osynliga under åtsittande kläder. Det ger heller inga linjer!Detta sömlösa trosor finns i både svart och beige. Ett annat alternativ ärhipster som är sömlösa, dessa är perfekta för varje vardag eller aktivitet.

Seamless svart stringtruseSømløs stringtruse til dameHipster brief seamless

 

Sömlös bralette

Precis som trosor är behåar ett av de mest irriterande plaggen. Du har inte bara pelare som trycker mot huden, eller som så småningom ramlar ur din behå och gnager i dig. Detsamma gäller för remmar som inte är tillräckligt väl reglerade. Därför ärBralette är ett bättre alternativ för dig som blir lika irriterad som jag.

Så om du vill ha det kompletta sömlösa underklädessetet kan stringtrosan kombineras med vår sömlös bralette. Det här är en leklös bh med team och avtagbara kuddar, som inte gör linjer under kläderna. Materialet är mjukt och det är mycket bekvämt att bära. BH:n är lämplig för både vardagliga och lägre intensitetsaktiviteter.

Seamless bralette til dame  Seamless bralette til dame  Hvit seamless sportsbh til dame

läs mer ombekväma underkläder för kvinnor. 

Strumpor

När den kalla vintern närmar sig är det dags att byta ankelstrumpor till tennisstrumpor. Eller så kanske du är en frysare året runt och bär längre strumpor självständigt.Vita molnstickade strumpor är tennisstrumpor gjorda av bomull med bra stretch. Oavsett om du gillar att bära höga strumpor till träningen, eller i vardagen, är dessa den perfekta matchningen för dig, eftersom de håller sig stabila och inte ramlar ner under träningen.

Om du är mer intresserad av varma vardagsstrumpor kan vi rekommenderaullstickad fotboll som är gjorda av merinoull, trots att de håller värmen så har de andningsegenskaper som gör att du inte blir fuktig. Om du ändå inte blir varm kan vi rekommendera braraggsockor tillverkad av 95% norsk ull. Oavsett om du ska åka skidor, koppla av i stugan eller hemma är dessa designade med ditt välbefinnande i åtanke. Ragg strumpor är perfekta som present till en mamma eller flickvän.

Hvite tennissokkerLange Ullsokker Raggsokker til dame

 

Kanske känner du inte igen dig i användningen av långa tennisstrumpor Även när du är en fryspinne väljer du ändå att välja ankelstrumpor. Du är inte den enda, och därför har vi ett bra urval för dig inom detta. I en kortare version av tennisstrumpor har vi ankel längd av sky stickamed samma egenskaper och egenskaper. Detsamma gäller förullstickade strumpor som vi erbjuder i ankellängd.

Är du intresserad av seamless Kan vi rekommendera vår seamless lättstickade ankelstrumpor. Dessa sitter gjutna på din fot under hela träningspasset. Dessutom har strumpan en plös bak som gör att du slipper både skav och att strumpan glider ner i skon. Dessa är ett måste för alla som vill gå barfota.t.

Ankel lengde tennissokker Seamless treningssokkerSvarte ankellengde ullsokker

För dig som vill gå barfota året om, eller bara vill visa din fotled, erbjuder vi strumpor som inte syns. Här har vi båtarbomullsstrumpor ochbambustrumpor. Dessa strumpor är perfekta året runt. Oavsett om du vill bära dessa på sommaren eller på gymmet är sockorna mångsidiga. Med ökad komfort och hållbarhet kommer behovet av fler strumpor inte att vara nödvändigt.

Bamboo no show sokkerBambus sokker no show

läs mer om vårt urval av strumpor.

läs mer omfördelarna med att använda bambustrumpor.

Kroppsdräkt

Ett plagg någon borde ha i garderoben är definitivt en body. Letar du efter en body som passar både vardag och kväll, då är vår långärmadchill bodysuit valet för dig. Du kan kombinera detta med otaliga alternativ; slingbyxor, skinny jeans eller utsvängda. Plagget är både lätt och bekvämt.

Svart enkel bodysuitSvart langermet bodysuit

läs mer omden bästa kroppen.

 

Ull underkläder

Ullkalsonger kan man faktiskt inte få nog av. Att sitta inne eller göra sig redo att gå ut i den kalla brisen, då är matchande yllekalsonger ett absolut måste. Men man kan faktiskt också gå miste om detta köp. Ull är ofta känt för att kliar mot huden, och luktar illa efter användning. Utifrån detta har vi tagit fram yllestickade underkläder. Denna är gjord av fantastisk merinoull för ditt välbefinnande. Med bra isolering och fukttransporterande fukt kommer yllekläderna inte att klia, krulla eller lukta. Kombineratrikåer medtröjan för det perfekta setet i kylan.

Ullundertøy som ikke klør eller lukterUlltøy i merinoull som ikke klør

läs mer omullunderkläder för kvinnor.

Läs mer om varför det är såviktigt med ullunderkläder.

Tillbaka till blogg