Seamless dametruser, truser for dame, treningstruser

Guide till sömlösa underkläder

Vad är sömlösa underkläder?

Underkläder med synliga sömmar och kanter är mycket smickrande under träningskläder, särskilt shorts och tights som sitter tätt. Sömlösa underkläder är en speciell typ av underkläder som är gjorda utan synliga sömmar och kanter. Det betyder att underkläderna inte syntes under kläderna.

Många väljer sömlösa underkläder eftersom det ligger väldigt platt mot huden och därmed verkar mer diskret än traditionella underkläder.Vi har därför utvecklat en serie sömlösa underkläder som passar perfekt under både vardagskläder och träningskläder.

Detta är det ultimata underkläderna för kvinnor, som är både diskret under kläderna, bekväma och smickrande!

Sömlösa trosor

Vårsömlös stringtruse för damer är perfekt för både vardag och träning. Tyget i trosorna består av italiensk nylon med en fodrad bomullskil i grenen som känns väldigt bekväm mot buken. Det tunna och mjuka tyget gör att stringtrosorna är nästan osynliga under tätt passande kläder. Det ger heller inga rader!

Sömlös bralett

För det kompletta sömlösa underklädersetet kan stringtrosan kombineras med våren sömlös bralette. Det här är en leklös bh med team , som inte skapar linjer under kläderna. Materialet är mjukt och det är mycket bekvämt att bära. BH: n är lämplig för både vardagliga och aktiviteter med lägre intensitet.

Seamless BH sort    Seamless BH sort   

     

 

Tillbaka till blogg
1 av 3