ullundertøy til dame ullgenser ulltights ullsokker

Varför är ullunderställ viktiga?

Det går mot kallare och mörkare tider - vintern kommer och då är det viktigt att du håller dig varm och varm. I Famme har vi ett stort utbudullunderkläder för kvinnor, men varför är det viktigt att bära ull längst ner?

Håll dig varm - oavsett aktivitet

Det viktigaste att tänka på när du klär dig för kylan är att hålla dig varm hela dagen och genom all slags aktivitet. I de nordiska länderna är vi utsatta för alla slags väder som förändras snabbt, och ull hjälper till att hålla oss förberedda för alla slags väder och vind. Ull är viktigt när vi är i kalla och fuktiga klimat, och det hjälper till att hålla huden torr när du blir svettig eller våt.

god og varm ullundertøy genser til dame

Här kan du till exempel använda fjäderTröja i ullstickad LS, som är en vacker och snygg ullunderkläderströja för damer. Dettaullunderkläderna är gjord av bra merinoull, vilket ger plagget mer komfort och bättre välbefinnande. Dessutom är dessa ullunderkläder för kvinnor gjorda för att ge bra isolering och som är bra på att transportera fukt. Detta är en av de bättre ullundertröjorna för kvinnor där ute - eftersom det inte kliar, inte krullar det och inte minst luktar det inte! Håll dig varm och fräsch under hösten och vintern med vårenTröja i ullstickad LS. 

god varm ullundertøy tights til dame
Sedan har vi också leggings som matchartröjan, nämligen vårUllstickade leggings. Dessa goda och varma tights för kvinnor är också gjorda av fantastisk merinoull, som håller dig varm under de skiftande årstiderna i Norden. Det här är ett par bra ullunderkläder leggings som isolerar väl och transporterar fukt, och som inte kommer att krulla, klia eller lukta illa.
svarte ullsokker høye sokker til dame
Ullstrumpor är en av de viktigaste sakerna att tänka på när du använder ullunderkläder, eftersom fötterna är där du kan bli kall så lätt som möjligt och som påverkar resten av kroppen. VårSvarta ullstickade strumpor ochSvarta ullstickade fotstrumpor perfekt för dig som vill ha varma fötter för vandring och träning i höst - båda strumporna är funktionella och bekväma och är gjorda av god kvalitet Merinoull som vi alla känner till och de kommer garanterat att hålla dig varm. Tyget andas bra och håller dig förberedd för klimatet i Norden, som är rått och blött - och kallt. De är också extremt mångsidiga eftersom de kan användas för resor, träning eller hemma i vardagsrummet eller kontoret.
svarte ullsokker til dame ankelsokker til dame