OM FAMME

Famme Uttalade famam\

Famme härstammar från femme, vilket betyder kvinna på franska. Eftersom klädmärket grundades av två franskfödda grundare kunde vi inte ha bett om ett bättre namn. Vi tog femme och lade till vår egen norska tvist. Voila! Så började Famme -äventyret med bra träningskläder en vinterdag 2016.016.

Idag har Famme vuxit till att bli ett effektivt och kunnigt team som fokuserar på kvalitet, produkt, effektivitet och kunskap. Vi är ett D2C-märke (Direct-To-Consumer) vilket innebär att vi säljer våra produkter direkt till kunden via vår webbplats och därmed stänger av mellanhänder.

Vår motivation att starta Famme är densamma som motiverar oss idag. Vårt mål är att skapa produkter du kommer att älska. Internt borde vi göra bättre träningskläder än alla våra närmaste konkurrenter. Det var lätt, eftersom vi hade goda kunskaper om branschen. Fem år innan Famme blev verklighet arbetade vi med flera stora europeiska märken, inklusive några av våra mest kända konkurrenter. Det har gett oss insikt, styrka och kunskap som har gjort oss idag till ett globalt och erkänt klädmärke.

I utvecklingen av plaggen kombinerar vi teknik och mode för att skapa snygga och funktionella kläder för träning och daglig användning. Vi har ett brett utbud som inkluderar träningskläder, jeans, sömlösa kläder, vardagskläder, fritid, loungewear, löparskor och mycket mer.

 

Famme treningssko, treningssokker og treningsklær

 

Bäst på sömlösa träningskläder

Famme var tidigt med att göra sömlösa produkter. I Norge blev vi det första klädmärket med fokus på sömlösa träningskläder och har sedan dess varit ledande inom sömlös god kvalitet. Våra plagg är fantastiska eftersom vi använder garn av hög kvalitet. Massorsömlöst garn levereras från av italienskaFulgar. Fulgar SpA anses vara en av de bästa tillverkarna av tekniskt garn i världen. Förutom produkter av hög kvalitet har vi ett brett utbud av strumpbyxor, toppar och underkläder i sömlösa.

Treningsklær i seamless for maksimal komfort og bevegelsesfrihet

 

Hållbart och miljövänligt producerat

Våra tillverkare är noga utvalda. De flesta besöks också av Famme. Det är så vi säkerställer produkter av god kvalitet, som produceras på ett hållbart och miljövänligt sätt. Våra tillverkare har ett starkt fokus på miljövänlig produktion.

Produktionsanläggningarna för våra partners ärmiljövänligt och hållbart att ta hand om både naturen och personalen. Läs mer om etisk och hållbar produktionhär.

Om du har några frågor eller vill ge oss feedback, skriv gärna till osshär. Vårt huvudkontor och lager ligger centralt i Oslo.

 

Våra produktkategorier

På Famme har vi ett brett urval av kläder för alla slags tillfällen. Oavsett om du ska träna eller vara hemma har vi plagg som passar din vardag.

 

Träningskläder

Sportkläder är den kategori vi är specialiserade på, och vårt urval är därför störst inom denna kategori. Oavsett vilken typ av träning som ska utföras har vi garanterat träningskläder som passar dina behov. Onlinebutiken är full avträningstights ochträningstoppar i olika färger och former.

För låg till medelintensiv träning kommerträningskläder i sömlösa vara ett bra alternativ. Dessa plagg sitter löst och bekvämt på kroppen för maximal komfort. Om man ska träna i hög intensitet kommerkompressionstights ochSport-BH med bra stöd vara ett bra val. Med mycket rörelse är det viktigt att kläderna är på plats under hela träningspasset.

 

Utomhus

I webbutiken hittar du också kläder för resor eller andra utomhusaktiviteter. Att habra vandringskläder är viktigt för en bra vandringsupplevelse. Oavsett om du behöver enturbukse,turnéshorts,vandringsjacka ellerullunderkläder - vi har det du behöver för din nästa resa!

 

Mode

När det gäller vardagskläder har vi också flera produkter som är trendiga på marknaden just nu!Fina mysiga kläder som kan användas som uppsättning eller separat,jeans i både mager och lös passform ochmjuka tröjor i bland annat hoodies eller turtlenecks - är några av de plagg vi erbjuder som kan användas i vardagen.

Turklær og trendy hverdagsklær til dame

Namn på produktserien