OM FAMME

Famme Uttalas famam\

Famme kommer från femme, vilket betyderr kvinna på franska. Eftersom klädmärket grundades av två franskfödda grundare kunde vi inte ha bett om ett bättre namn. Vi tog femme och la till vår egen norska tvist. Voila! Så började Fammeäventyret med bra träningskläder en vinterdag 2016.6.

Idag har Famme vuxit till att bli ett effektivt och kunnigt team som fokuserar på kvalitet, produkt, effektivitet och kunskap. Vi är ett D2C (Direct-To-Consumer) varumärke vilket innebär att vi säljer våra produkter direkt till kunden via vår hemsida, och på så sätt skär ut mellanhänder.

Vår motivation att starta Famme är samma sak som motiverar oss idag. Vårt mål är att skapa produkter som du kommer att älska. Internt borde vi göra bättre träningskläder än alla våra närmaste konkurrenter. Det var enkelt, eftersom vi hade god kunskap om branschen. Fem år innan Famme blev verklighet arbetade vi med flera stora europeiska varumärken, inklusive några av våra mest kända konkurrenter. Det har gett oss insikt, styrka och kunskap som har gjort oss idag till ett globalt och erkänt klädmärke.

I utvecklingen av plaggen kombinerar vi teknik och mode för att skapa snygga och funktionella kläder för träning och dagligt bruk. Vi har ett brett utbud som inkluderar träningskläder, jeans, sömlösa kläder, vardagskläder, athleisure, loungewear, löparskor och mycket mer.

 

joggesko, løpesko, treningssko

 

Bäst på sömlösa träningskläder

Famme var tidigt ute med att tillverka sömlösa produkter. I Norge blev vi det första klädmärket med fokus på sömlösa träningskläder och har sedan dess varit ledande inom sömlös, bra kvalitet. Våra plagg är suveräna eftersom vi använder högkvalitativt garn. Massorsömlöst garn levereras från av italienskaFulgar. Fulgar SpA anses vara en av de bästa tillverkarna av tekniskt garn i världen. Förutom högkvalitativa produkter har vi ett brett utbud av tights, toppar och underkläder i seamless.

vortex tights, blå tights, svart tights, blå topp, svart topp

 

Hållbart och miljövänligt producerat

Våra tillverkare är noggrant utvalda. De flesta besöks också av Famme. Så säkerställer vi produkter av god kvalitet, som är hållbart och miljövänligt producerade. Våra tillverkare har stort fokus på miljövänlig produktion.

Våra partners produktionsanläggningar ärmiljövänligt och hållbart att ta hand om både naturen och personalen. Läs mer om etisk och hållbar produktionhär.

Om du har frågor eller vill ge oss feedback, skriv gärna till osshär. Vårt huvudkontor och lager ligger centralt i Oslo.

 

Våra produktkategorier

På Famme har vi ett brett utbud av kläder för alla möjliga tillfällen. Oavsett om du ska på träning eller vara hemma så har vi plagg som passar din vardag.

 

Träningskläder

Sportkläder är den kategori vi specialiserar oss på och vårt utbud är därför störst i denna kategori framför allttrikåer. Oavsett vilken typ av träning som ska utföras har vi garanterat träningskläder som passar dina behov.Webbutiken är full medträningstights ochträningstoppar i olika färger och former.

För låg- till medelintensiv träning kommerträningskläder i sömlösa vara ett bra alternativ. Dessa plagg sitter löst och bekvämt på kroppen för maximal komfort. Om du ska träna med hög intensitet kommerkompressionstights ochSport-BH med bra stöd vara ett bra val. Med mycket rörelse är det viktigt att kläderna sitter på plats under hela träningspasset.

 

Utomhus

Inätbutiken du hittar även kläder för promenader eller andra utomhusaktiviteter. Att habra vandringskläder är viktigt för en bra vandringsupplevelse. Oavsett om du behöver enturbukse,vandringshorts,vandringsjacka ellerull underkläder - vi har det du behöver för din nästa resa!

 

Mode

När det kommer tillvardagskläder vi har även flera produkter som är trendiga på marknaden just nu!Fina mysiga kläder som kan användas som en uppsättning eller separat,jeans i både smala och lösa passformer ochmjuka tröjor i bland annat hoodies eller turtlenecks - är några av plaggen vi erbjuder som kan användas till vardags. På jeansfronten är vi specialiserade påjeans som passar damer som tränar med bra stretch.

Turklær og trendy hverdagsklær til dame

 

Vi erbjuder endast träningskläder för kvinnor . Vi kan rekommenderaantibräcklig förträningskläder för män,Sain Nutrition för kosttillskott,Pureté för hudvård och smink. För sportglasögon rekommenderar viRetina etikett.