Famme - Bli modell

Anmäl ditt intresse för att bli modell:

Vill du bli modell för Famme? Vi går regelbundet igenom @famme-taggen på Instagram för att hitta kandidater.

Fotomodell i Oslo

Modeller måste komma till Oslo för tillfället för fotografering. För att bli modell för Famme kan du antingen komma via modellbyrå eller vara fristående, vi har inga krav på detta.

Hur man blir modell?

Vi har inga krav på att ha tidigare erfarenhet och inte heller några krav på att komma från en modellbyrå. När det kommer till att vara modell för Famme har vi inga krav på höjder generellt, men det kan finnas krav på vissa skott där man ska vara över 165 cm. Det vi letar efter är att hitta en bra matchning för varumärket. Eftersom vi säljer de flesta träningskläder är det en fördel om träning är en del av din livsstil! När du vill stå modell för träningskläder är det viktigt att du har förmågan att få fram bra utstrålning och träningsglädje.

En av de viktigaste sakerna att tänka på när man undrar hur man blir modell för Famme är din synlighet på sociala medier som Instagram. Vi hittar många modeller genom Instagram, så en bra instagramprofil att hänvisa till är definitivt en fördel! Ju fler bilder av bra kvalitet du har på din profil, desto lättare är det att se hur potentialen är att bli modell på Famme.

Allmänna krav för att bli modell

Som skrivits ovan finns det inget krav på tidigare erfarenhet om du vill bli modell för Famme. Det vi förväntar oss av alla modeller är ett intresse av att lyfta fram kläderna och varumärket Famme på bästa sätt, bra utstrålning och flexibilitet då vi alltid får nylanseringar och kommer att behöva modeller som kan driftsättas i Oslo med kort varsel.

Hur man blir modell och influencer på Instagram

Om du undrar hur du blir modell eller influencer på Instagram i samband med Famme kan du ta en titt på vår Hur man blir en känd ambassadör guide som man hittar här.Här får du användbar information om vad det innebär att vara ambassadör för Famme, förutom information om hur du blir influencer på Instagram.

Vill du veta hur man blir en influencer Vi har vår egen influencer blogg som går mer på djupet hur man blir en influencer på Instagram förutom att vara ambassadör för Famme. Relevant information angående hur man blir modell har också lagts till denna blogg, då influencerkarriären ofta innebär samma "kvalifikationer" som krävs för att bli modell.

hvordan bli modell for klær