Morsgave, bursdagsgave eller gave til henne

Gåva till henne

 

Här hittar du presenttipsen vilket gör att du vill hitta gåvan som passar din mottagare perfekt! Du visar att du bryr dig och att du har gjort det lilla extra för att hitta något som passar henne. Här hittar du inspiration och några förslag på presenter för att överraska henne med något alldeles speciellt för de olika tillfällen du är i. Om du vill ha en detaljerad guide om hur du hittar den perfekta presenten till flickvänner sehär!

Nedan hittar du presenttips till henne och några av de typiska mottagarna av gåvor man kan hitta - känner du någon av dem?

 

Till fryspinnen

För dem som lätt fryser och känner sig extra obekväma när kylan är nära, kan känna igen sig i att vara en fryspinne . Det finns olika former av lösningar som kan användas för att göra livet bättre, till exempel att dricka varma drycker som te eller kaffe eller ta omega-3.

Du kan ta en titt på våra förslag nedan där du hittar inspiration till kanske en Julklapp till henne eller så kan du titta på helhetenvår samling för varma mysiga kläder

          Gave til henne - koseklær        Svart hettegenser slim fit passform og komfortabel

En annan sak du kan göra är att klä dig bra om du bara vill ta det lugnt hemma eller i allmänhet koppla av. Bilden till vänster är en uppsättning som vi har satt ihop som passar bra för detta -Här ärtröjan och här ärbyxorna!

Det andra du kan göra för att hålla dig varm är att röra dig mycket. På bilden till höger har du en uppsättning som passar perfekt - Här är dentröjan och här ärbyxorna.

 

För vandraren

Är den du vill ge en present till någon utomhus glad person, eller kanske är det så att du är den som älskar att vara i naturen oftare än andra och vill motivera flickvän ansluta sig?

Om det är en del av en Nyårslöfte eller ett avtal mellan er som vänner eller par för att få ut mer, då är det dem bästa julklappar vilket inspirerar till att gå mer på resa . Kolla in det helavår kollektion för vandringskläder här!

Gave til den turglade - ullundertøy sett  Svart jakke allsidig med lommer og hette  Svart treningsbukse med snøring i livet og to store lommer

        

Ta en titt på vårullunderkläder som är perfekt att bära när kylan är nära och när du funderar på att ta en tur ut!Här ärtoppen och här ärden nedre delen

Eller den kombinerade uppsättningen   som kommer att hålla dig varm och bra när du är på resa -
Här ärjackor och här ärbyxorna

 

För fitnessentusiasten

För henne som är glad att träna vet att att vara bekväm i träning är mycket viktigt, och kommer förmodligen med stort tack att få träningskläder som uppfyller kriterierna som gör det bekvämt att träna.

Om det finns en vän , flickvän eller kanske är den din anbud som älskar att träna - här är några presenttips för det glad att träna - Här ärtoppen och här ärdamasker

                  Svart treningstights med snøring i livet og børstet innside
        

Precis som det vi nämnde för vandraren kanske du vill få någon annan motiverad att börja träna. En ny uppsättning träningskläder för att få en bra start på träningen kan hjälpa till med motivation. Ta gärna en tittträningstights ochträningstopparna vår. Vi har också sammanställt en lista med tips tillsätt ihop ett fint träningssetoch en översikt över våra bästaträningstights.

 

Present till mamma

Att hitta en trevlig och omtänksam present att ge mamma är alltid trevligt, oavsett om det är med anledning av en födelsedag eller bara för att man vill göra henne glad. Du kommer förmodligen att ge din mamma en present som du vet att hon kommer att njuta av och använda ofta. Då kan vi rekommendera en bra och varm tröja som speglar just henne - gott och varmt. Här har vi den mjukaste och godaste stickade tröjan för kvinnor:Chunky stickad tröja

gave til mamma

 

Gåva till flickvän

Du vill ofta ge din flickvän något lite speciellt, och du vill ge något av bra kvalitet och som du vet att de kommer att uppskatta - kanske för att det är en storsäljare, eller för att de har hört att det är supergott! Till flickvännen, särskilt om de är glada att träna, skulle vi rekommendera en braträningstights som vårVortex tights 2. Detta är den perfekta presenten till din flickvän som gillar att vara aktiv och som uppskattar träningskläder av god kvalitet. Oavsett om din flickvän gillar att gå en promenad, göra yoga eller styrketräna, är detta en av de bästa tights du kan ge henne!

gave til kjæresten treningstights

 

Gåva till anställda

Om du vill ge en present till dina anställda kan det förmodligen vara svårt att bestämma exakt vad, speciellt när du har många olika människor som arbetar och det är svårt att skräddarsy den perfekta presenten till flera personer samtidigt! Att ge en present till anställda eller kollegor är en trevlig sak att göra för att visa hänsyn, och då kan vi rekommendera vår fantastiska coolasportglasögon, Till exempelAktiva solglasögon:

gave til ansatte sportsbriller

 

 

Present till syster

Att hitta en present till en syster kan vara en krävande uppgift, för det är inte alltid lika lätt att förstå vad de vill ha, men lyckligtvis har vi på Famme ett brett utbud av nyakläder vilket förmodligen kommer att passa allas smak. En fin och smart present till syster kan vara en god och utsöktjoggingbyxor som hon kan koppla av i soffan i, som vårVälj Byxor.

gave til søster

 

Eller så kan vi också rekommendera vårnallejacka för dam, dvs.Sherpa Teddy jacka, som den perfekta presenten till syster, eftersom den är mjuk, bekväm och har världens bästa och läckraste tyg:
gave til søster teddyjakke

 

Till henne som har allt

För henne som har allt kan det vara svårt att hitta något som kan vara tillfredsställande nog för att ge samma känsla som om det var något helt nytt för henne. Jubilerande eller mottagaren av julklapp kanske inte har klarlagt exakt vad de vill, eller det kan tyckas att de kanske inte vill ha någonting alls 

Här är några tips som kan vara till hjälp!

Gör lite detektivarbete och ta reda på om det är något de saknar i det de är intresserade av, och ta sedan reda på om det kan finnas ett behov av något som du kanske kan täcka.

Om det visar sig att hon faktiskt har allt, ta en titt på de två karaktärerna som vi har nämnt i styckena ovan så att hon kanske kan känna igen sig eller kolla in några utvalda samlingar nedan.

Överväg sedan att göra en liten presentpåse med olika saker från samlingarna ovan kommer detta att ge en överraskning som kan ge stor glädje!

Du kan också vara på den säkra sidan och köpa en presentkort . Du hittarpresentkorten våra i olika värden från 50 till 1000kr, perfekt om du och flickvän - eller din vän - vill hålla dig inom en budget för gåvor.

Presentkort i butiker

Det finns många butiker med presentkort. Till exempel XXL, tights.no, sport 1. Vi erbjuder nästan alla textilier som dessa butiker erbjuderfamme.no till ett ofta billigare pris för liknande varor och vi erbjuder alltid gratis frakt.

Tillbaka till blogg