venninnegave | gave til venninne | gave til henne

Present till en vän - Hitta de bästa presenttipsen!

Är du osäker på vad du ska köpa in present till flickvän din, oavsett om det är för en födelsedag, årsdag eller jul. I alla fall vill du att din vän ska uppskatta presenten och en liten guide om hur du hittar rätt present du kan hitta här.

 

 

En god vän är något du verkligen värdesätter i livet, och speciella tillfällen som födelsedagar och jul vill du använda för att visa hur mycket de betyder för dig, i form av gåvor . Oavsett om du ska ge lite uppmärksamhet eller en större vänpresent , här introducerar vi några presenttips till en flickvän .

 

Gåva till en vän - under 200 kr

Det kan vara relativt svårt att hitta en gåva på budget om man har det. Du kanske har flera personer att köpa en present till och därmed vill ha en överblick över billiga presenter . Samtidigt vill de att de ska upplevas som exklusiva, men till ett rimligt pris.

Famme har ett antal artiklar under budget som t.ex.strumpor för dam. Det är en produkt du aldrig riktigt får nog av, och är något som kan vara besvärligt att köpa själv. Det som också är trevligt med strumpor är att de finns i olika längder och tyger, beroende på dina preferenser. Det finnstennissockor,fotstrumpor,bambu strumpor,ullsockor och många fler, efter olika användningsområden och tillfällen.

Läs också:Fördelar med bambustrumpor

 

hvite tennissokker som er komfortable og stabile til treninghvite ankelsokker laget av god bomull og stretch

 

En praktisk sak att ge en vän som är ute och handlar mycket, och vill ta med så få saker som möjligt, är enhandledsremmar. Detta gör det lättare att bära nycklar, byte eller andra små saker när du är till exempel på en liten resa eller på gymmet. Den har en dragkedja så att du säkert kan förvara till exempel AirPods när du inte har dem i örat.

 

håndleddbånd med praktisk lomme til oppbevaring av nøkler

 

Gåva till en vän - under 350 kr

En god vän håller ofta livet ut, och du vill visa att du uppskattar dem. Samtidigt kan de snabbt bli dyra, men det är också väldigt lätt att unna din flickvän en bra present.

FammesSömlös crop top är en storsäljare, och blir kär i någon fitnessälskande själ. Det här kan vara trevligt vänpresent om hon älskar att träna eller gillar att bära bekväma crop tops. Sådangrödor passar bra med tights med hög midja eller byxor.

 

sort seamless crop top til høy og lav intensitetstrening rosa seamless crop top med elastisk stoff blå seamless crop top egnet til ulike typer trening

 

 

För att matcha crop -toppen kan en sport -bh också vara trevlig att ge till en flickvän. Om du är en träningsvän kan den här idén vara bra, eller om du vet att din vän använder myckettränings -bh. En BH med bra stöd gör underverk för ett träningspass, och kan snabbt göra dig till årets flickvän. Du kan läsa lite om hur du hittar rätt sport -bh,här.

Läs också:Topp 10 frågor om sport -bh

Bäst i test: Sport-BH 

 

sports bh med god støtte som holder brystene på plassseamless camo trenings bh med god passform

 

En annan gåva som inte riktigt går in på datum, och som anses vara en praktisk och fin present ärett pannband. Mellansäsongerna som vår och höst kan ta med sig några kalla dagar, och du kanske vill ha ett pannband liggande. Ett pannband i svart eller vitt kan enkelt matcha olika höst- och vårjackor, vilket gör att det passar ännu bättre in i garderoben. Vad trevligt det är då inte om du har fått det av en vän?

 Du kan läsa mer om Fammes pannbandhär!

 

sort pannebånd egnet til løpinglett og sporty hvitt pannebånd i god kvalitet

 

 

Julklapp till en vän

Julen är en kall semester fylld med mysiga stunder. Av den anledningen kan mysiga kläder eller loungewear för kvinnor vara bra julklapp till sin flickvän. En sådan gåva kan på många sätt påminna om, eller skapa mysiga minnen tillsammans, där man kan spela brädspel eller ha en trevlig kväll under semestern. Du kan kolla in Fammes samlinghär.

För inspiration om att välja en mysuppsättning, läs vidarehär, och för tips om bra joggingbyxor kan du läsahär.

VårWanderlust Hoodie är en mysig luvtröja med tyg som andas och gör den mycket trevlig att använda både i vardagen och på resor. Den är beskuren, vilket gör att den passar mycket bra med byxor och tights med hög midja. Den har också endamasker som matchar, och blir böter mysiga klädset , som blir den perfekta julklappen.

 

ribbestrikket tights egnet som kosebuksebeige cropped hoodie med god komfortgrå loungewear hoodie med god passform

  

 

Gåva till en vän som är sportig

Sportiga flickvänner kan vara svåra att köpa presenter för, men det behöver inte vara det väldigt hårt. Något varje sportig person kan känna igen sig i är att utrustningen inte alltid håller så länge som man skulle vilja, och den måste bytas ut någon gång. Som vän kan det därför vara trevligt att vara ett steg före att ge träningsutrustning eller tillbehör i present. Famme har ett bra urval när det gäller sådantTillbehör, och det kan vara precis vad din flickvän behöver. En ny uppsättningträningsdräkter kan vara ett exempel på en bra present, och träningsutrustning att ha hemma . Du hittar tips på övningarhär, och skapa din egen upplevelse hemma.

 

treningsstrikk som skaper motstand og aktiverer musklene

 

Läs också:Bästa träningsutrustning 2021, ochBästa strumpor för träning.

 

Ett förslag på en gåva kan vara ettmössor, som kan hjälpa till att hålla håret borta från ansiktet. Samtidigt kan det vara skönt att ta med sig på en bergsvandring eller en promenad så att du inte får sol i ögonen.

 

Behagelig og klassisk sort caps som beskytter mot sollyssort onesize caps med justerbar reim

 

 

Gåva till gravid flickvän

Något som kan vara lite extra besvärligt är att inte kunna ge något till din gravida flickvän. Det kan ofta vara naturligt att ge babykläder eller inredningsartiklar i present till denna vän, men det behöver inte vara så. Famme har ett bra utbud av tights för gravida kvinnor, som du kan hittahär.

Läs också:Tights för gravida kvinnor

  

tights for gravide med god passform og behagelig stretch
 

 

Gåva till en vän som har allt

Om du har en flickvän som har absolut allt kan det vara väldigt svårt att hitta något att ge. Det som möjligen är den bästa presenten att ge då är enpresentkort där kompisen själv kan köpa vad hon vill.

digitalt gavekort til dame venninne eller kjæreste

Läs också:Gåva till henne, om du vill ha presenttips till exempelvis mamma, syster eller pojkvän.

Tillbaka till blogg