Våre beste Black Friday tilbud i 2023

Våra bästa Black Friday-erbjudanden 2023

Black Friday är precis runt hörnet, och vi är glada att dela våra mest fantastiska erbjudanden med dig i år. Oavsett om du letar efter det senaste gymmodet eller vill uppdatera din gymgarderob så har vi något speciellt för alla.

Sömlöst mode

Upplev komforten med sömlösa plagg, perfekta för alla träningspass. Vi har flera sömlösa kollektioner tillgängliga till fantastiska priser under Black Friday-veckan. Allt från bekväma träningsbehåar till snygga träningstights – några av våra favoriter är:

Power Seamless Top - Snygg, bekväm och mångsidig sporttopp för alla tillfällen. Toppen kommer med löstagbara inlägg så att du även kan använda denna som en sport-bh.

Sömlös överdel

Lunge Scrunch - Vår populära sömlösa serie kommer i både leggings, sport-bh:ar och shorts. Materialet i denna kollektion är mjukt, elastiskt och bekvämt och kan användas för alla träningsformer. Tightsen har en smickrande scrunchsöm som formar rumpan, och sport-bh:n kommer med härliga ryggdetaljer.

Sport-bh med ryggdetaljerScrunch leggings
Vortex 2 - En annan sömlös leggings du hittar i vår Black Friday-rea är storsäljaren Vortex 2 . Det här är sömlösa leggings utan scrunchsöm bak för den som föredrar en lite enklare look. Tightsen har bra kompression, hög midja och passar särskilt bra för högre intensitetsträning som löpning och HIIT-träning.
Svarta kompressionstights Svarta sömlösa leggings

Löparskor på rea

Det är inte bara våra träningskläder som erbjuds under Black Friday, här kan du även göra fynd på våra populära löparskor . Cloud RX1 är designad för att skapa den perfekta balansen mellan dämpning och respons. Den innovativa sulteknologin absorberar stötar och ger extra stöd till fötterna, minskar risken för belastningsskador och gör löpningen till en vind. Missa inte din chans att säkra ett par till ett extremt lågt pris under vår rea!

Bra löparskor vita löparskor

Exklusiva medlemsförmåner

För våra lojala medlemmar har vi exklusiva erbjudanden och tidig tillgång till Black Friday-rean. Det här är din chans att vara först med de mest populära föremålen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Här , och gå med i vår exklusiva Facebookgrupp Famme - Produktutveckling Här får du specialkoder och erbjudanden som inte kommer att finnas tillgängliga någon annanstans.

Presenter till dig själv eller andra

Black Friday är inte bara en tid att spara – det är också ett utmärkt tillfälle att börja din julhandel. Överraska en vän eller älskade med våra trendiga presentidéer. Hitta den perfekta presenten till fitnessentusiasten i ditt liv, från praktiska träningspaket till snygga tillbehör. En säker vinnare under granen är en ny sport-bh.

Upptäck det omfattande utbudet av sportbehåar i olika färger och former. Oavsett om du föredrar neutrala toner, livfulla färger, toppar med rejält stöd eller varianter med ursnygga detaljer så hittar du något som passar dig perfekt hos oss. .

Rosa toppGrön sport-bh

Handla säkert från ditt hem

Vi förstår vikten av bekvämlighet och säkerhet. Du kan därför handla tryggt från ditt hem med vår användarvänliga webbutik. Vi erbjuder flexibla betalningslösningar genom Klarna, och har bra retur- och bytessystem, så att du kan handla helt tryggt.

Vi ser fram emot att fira årets största shoppingdag med dig! Våra Black Friday-erbjudanden ger dig chansen att uppgradera din gymgarderob till de bästa priserna, eller göra de bästa julklappserbjudandena.

Vi önskar er alla en aktiv, välklädd och energisk Black Friday!

Tillbaka till blogg