Arbeidssko og joggesko til dame

Bästa arbetsskorna - Undvik skador och ryggsmärtor

Att ha en aktiv daglig rutin som kräver att du är på fötterna hela tiden kan vara mycket påfrestande. Ett par bekväma och slitstarkaarbetsskorkrävs oavsett vilket yrke du har, för att skydda dina fötter. Vi erbjuder arbetsskor som är skräddarsydda efter dina behov, oavsett om du har problem med överpronation, ryggproblem, ont i knä, fotled, hälar eller vill minimera risken för dessa problem i framtiden. Vi anser att det är omöjligt att kunna prata med våra fötter, men att fötterna pratar med dig är ett naturligt fenomen. Alla känner nog igen sig i att skylla på valet av skor efter en lång arbetsdag när fötterna värker. Våra fritidsskor är speciellt designade för att uppfylla kriterier när det kommer till komfort, hållbarhet och funktion.

Vad är pronation, underpronation och överpronation

Arbetsskor för sjuksköterska

Hälsobranschen är ett otroligt tufft och stressigt yrke för både kropp och själ och därmed är valet av arbetsskor en viktig byggsten för kroppens välmående. Oavsett om du arbetar som sjuksköterska, läkare, undersköterska eller har ett annat yrke som innebär mycket arbetstid på fötterna är det nödvändigt att välja rätt typ av skor.Endorfin syftar till att öka komforten och hålla dina fötter friska. Dessa skor är för dig som är extra spänd med problem i ryggen, och behöver extra dämpning eller bara behöver en arbetssko som andas ordentligt.

Hur man knyter dina snören

Arbetsskor för butiksanställd

Runt butiken, in på lagret och ut igen. De anställda i butiken går tusentals steg varje dag och då är skorna viktiga. De flesta butiker vi känner till är gamla, med klinkergolv och betong. Detta kan vara tröttsamt, och ett par bra skor med dämpning blir nödvändigt. För en butiksanställd är det viktigt att skorna är lätta att ta på, men också sitter bra – utan att behöva justeras under hela dagen.Endorfin är valet för dig, med neutrala färger i vitt eller svart behöver du inte oroa dig för klädkoden på jobbet.

Svarte arbeidssko til dameSvarte og hvite joggesko til dameHvite joggesko til dame

Arbetsskor för lärare och dagispersonal

Trots att man inte står på golvet hela arbetsdagen är det ändå viktigt att välja brafritidsskor. Lärare och dagispersonal går ofta på hårt underlag på arbetsplatsen och det händer att de får ont i ryggen eller fötterna efter timmar på fötterna. Dessutom blir det viktigt att skorna som används inomhus är lika bra ute på lediga minuter och fritid. Brist på fotledsstöd, och mycket belastning på framfoten är orsaker till ömma fötter. Endorfin ger dig komfort under hela arbetsdagen.

Hur man tvättar skor 

Hur man väljer rätt skor

  1. Om du spenderar mycket tid på betonggolv, plana eller hårda golv. Bär en sko som harhård yttersula.Endrofin har chunky sulor som ger fötterna bra dämpning.
  2. En bra yttersula ska vara sårak som möjligt, inte bananformad.
  3. Skon ska sittaväl runt foten och ge den stöd.Endorfin ger ett mjukt stöd runt fotleden och och hälen.
  4. Se till att du hartillräckligt med utrymme i skon,- då foten expanderar en centimeter under dagen i både bredd och längd.Sneakers Famme-erbjudanden är vanliga i storlek, så det kommer inte att behövas några justeringar.

När ska jag byta skor? 

Tillbaka till blogg