Sesongens fineste tennisklær til dame

Finaste tenniskläderna

Säsongen för utomhusträning börjar snart. Skidor, snowboards och kälkar är dags att lägga tillbaka på vinden. Nu är vi engagerade i aktiviteter där vi bygger lagarbete, och tävlar mot varandra med allt vi har. Tennis är definitivt en sådan sport, trots att flera av oss inte är bra på teknik så kör vi allt vi har mot det andra laget. Varma dagar på banan kräver bra kläder, inte minst är det lika viktigt att vara bekväm så att det inte går på bekostnad av spelet. Hos oss hittar du de finaste tenniskläderna för både utomhus- och inomhusbruk.

Tenniskläder utomhus

Varm sommardag ropar shorts och undertröja på tennisarenan. Det finns absolut inget bättre än att bära kläder som både passar kroppen bra och känns bekväma. När man spelar en så hektisk sport som kräver snabba rörelser är det viktigt att shortsen inte glider uppåt och skapar obehag, samtidigt som toppen ska ge stöd.

Bikershorts lämpliga för utomhustennis.

Läs mer om vår shortsguide.

Blå biker shorts til dame  Mørk grå bikershorts som ikke sklir ned  Shorts som ikke gir svettemerker

 

Träningsstopp lämplig för utomhustennis

läs mer om träningsstoppguide. 

Crop-top med god støtte  Lang tank-top   Kortermet tettsittende t-skjorte

Tenniskläder inomhus

När det kommer till att spela tennis inomhus letar vi fortfarande efter samma egenskaper inom träningskläder som nämnts ovan. Men vid inomhusaktivitet är vi oftast mer måna om att ha mer kläder på oss, trots värmen från aktiviteten är det inte lika tåligt att ha shorts och korta träningstoppar. Här introduceras du för favoriter inom inomhusträning.

Träningstights lämpliga för inomhustennis

Läs mer om vårträningstights guide för din favorit.

Seamless treningstights med shaping effekt  Seamless tights med scrunch på rumpen  Treningstights med pusterom

Topp som passar inomhustennis

läs mer omlångärmade träningstopparför damen.

Langermet treningstopp til dame  Tettsittende genser med tommelhull  Langermet crop-top i camo

Tennisskor och tennisstrumpor

Oavsett om du spelar tennis inomhus eller utomhus är bra och bekväma skor viktigt. Vi har lösningen för dig.Endorfin RX1 skor är bekväma sneakers som passar alla tillfällen. Både inomhus för arbete eller utomhus för olika aktiviteter. Dessa är ett måste! Vad är tennis utan några tennisstrumpor Hos hos får du ett utmärkt urval av vita tennisstrumporför damen. Så här blir din outfit komplett.

läs mer omvilka strumpordu borde ha i garderoben.

läs mer omskorna du behöver för träning.

Joggesko til dame  Løpesko til dame  tursko til dame
 
Tillbaka till blogg