Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Matchande set

Skap look med matchande set till dam! Fyll garderoben genom att investera i matchande set som kan användas tillsammans!

Innehåll:

Matchande träningsset

Årets hetaste trend är matchande träningsset. Att komma igång med träning kan vara utmanande för många, men något så enkelt som fina och bekväma kläder kan vara en riktig motivationsboost. Det är viktigt att känna sig bekväm och träningskläder som man känner sig bra i är därför essentiella. Ett fräscht träningsset kommer inte bara att vara snyggt, utan också öka din träningsmotivation. Vad är bättre än att gå till gymmet i ett snyggt matchande set? Här är träningsseten du behöver för att komma igång med träning!

Kamouflage träningsset

En storfavorit hos oss är träningssetet i kamouflagemönster. Träningstightsen kan du matcha med både en sport-bh och en träningströja. Samtidigt finns plaggen i upp till fem olika färger, så att man garanterat hittar en kombination man kommer att älska! Camo sport-bh är seamless och har bra stöd samt uttagbara inlägg. Camo träningstoppen är långärmad, fukttransporterande och cropped för en feminin och smickrande look. Camo träningstightsen är squatproof med håll-in effekt så att den sitter som gjuten under ett träningspass. Setet är därför lämpligt för träning med låg till hög intensitet, exempelvis löpning eller styrketräning.

Stonewashed träningsset

Detta träningsset har ett mjukt och bekvämt material, som i kombination med scrunch har konturer som framhäver dina former. Med sin höga midja och bra passform passar detta set för både låg- och högintensitetsträning. Kombinera Acid Scrunch Leggings med Acid Scrunch Long Sleeve för en enhetlig look. Detta set kommer i många färger, från neutrala till starka färger, så att du kan mixa och matcha precis som du vill.

Peachy Scrunch med contour träningsset

Kolla in Famme sin Peachy Scrunch Leggings och Peachy Scrunch Sports Bra! Detta set kommer i både fräscha färger och neutrala färger, och du kan mixa och matcha som du vill. Setet har blivit en succé bland våra kunder och sålde slut på mycket kort tid.

Blått träningsset Blått träningsset

Träningsset med färger

Ett populärt träningsset i pigga färger är vår Motion tights och Motion sport-bh! Detta set kommer i rött, blått och svart. Setet är seamless och tightsen har en diskret scrunch-effekt. Leggingsen kommer också i ett stort utbud av pigga färger, men då utan en matchande sport-bh.

Tie Dye träningsset

Tie Dye har blivit mycket populärt de senaste åren. Detta set har ett sidenmjukt material, är elastiskt och fukttransporterande, vilket gör att det passar för alla typer av träning, vare sig det är yoga eller intervaller på schemat. Tie Dye Leggings är praktiska och kommer med två fickor, som rymmer både nycklar, mobil eller passerkort. Kombinera dem med Tie Dye Sports Bra.

Tie dye sport-bh i svart/grå

Om du vill ha en Tie Dye tights som har en seamless design och scrunch så kommer denna träningstights att sticka ut på gymmet. Den är rolig, smickrande och inte minst squat proof! Tie Dye Scrunch tights har en hög midja med bra "håll-in" effekt och passar utmärkt för alla kroppstyper.

Seamless träningsset

För maximal komfort är ett träningsset i sömlös ett bra alternativ. Läs mer om vad seamless är här!

Detta set är bäst lämpat för träning med låg till medelhög intensitet, exempelvis yoga eller styrketräning. Setet är ribbat med tekniska egenskaper så att det kan användas både inomhus och utomhus. Lunge sport-bh kommer med coola ryggdetaljer och ger medium stöd. Den matchas med Lunge seamless träningstights som har en V-form som formar rumpan med hög midja och håll-in.

Kolla in hela vårt utbud i seamless här!

Matchande träningsset

Scrunch träningsset

Träningskläder med scrunch-effekt är en favorit hos många svenska kvinnor. Plaggen med scrunch har en speciell sömteknik som snurper ihop tyget och ger dig en perfekt passform. Läs mer om vad scrunch tights är här!

Lux Scrunch sport-bh har uttagbara inlägg och justerbara remmar så att du kan anpassa toppen precis som du vill. De matchande tightsen, Lux Scrunch Leggings, formar rumpan perfekt med kombinationen av en V-form och scrunch-effekt. De är också squatproof och har hög midja. Med sin enkla och stiliga design är setet bäst lämpat för träning med låg till medelhög intensitet.

Scrunch sport-bh Scrunch leggings

Kolla in hela vårt utbud med scrunch här

Ribbed träningsset

Ribbstickade träningskläder har blivit en trend på grund av det fina och minimalistiska designen. Njut av maximal komfort oavsett om du väljer att använda plaggen på träningen eller som en del av en avslappnad och sportig outfit. Ribbed träningstopp är cropped, långärmad och i sömlöst material. Samtidigt är den gjord av Nylon 6.6 som gör träningstoppen mjukare, andas bättre och är snabbtorkande. Ribbed träningstights är designade med hög midja och en bred linning som ger bra kompression och stöd och ser därför smickrande ut på alla kroppstyper.

Det är inte bara fina träningsset som krävs för att man ska klara att komma igång med träningen. Om man inte är van att träna kan många känna ett obehag av att inte känna till övningar man kan utföra. Vi har därför samlat 10 enkla övningar man kan utföra både inomhus och utomhus, så att du kan komma igång och njuta av träningsglädjen. Om du vill öka svårighetsgraden kan du också inkludera ett träningsband i övningen. Våra favoritövningar med ett resistance band hittar du här!

Träningsset med mönster

Träningskläder med mönster och färger har blivit väldigt populärt den senaste tiden. Fleek sport-bh är en seamless produkt som är gjord på italiensk Fulgar garn och känns därför otroligt mjuk och elastisk. Denna sport-bh ger optimal stöd och passar perfekt för allt från yoga till löpning. Fleek leggings är en seamless träningstights gjord av Nylon, Polyester och Elastan för att ge optimal stöd. Materialet i tightsen har andande egenskaper och hjälper till att hålla dig torr under träningspasset eller på en promenad i stan. Den har hög midja och är samtidigt squatproof.

Softy träningsset

Softy träningsset är en av våra mest populära produkter. Setet kännetecknas av ett ultramjukt och matt material av hög kvalitet. Softy Sports Bra har medium stöd med uttagbara inlägg. Denna sport-bh är lämplig för både löpning och styrka. Softy tights är designade med hög midja och bred linning så att de passar bra för både styrketräning och löpning. Tightsen är också squatproof.

Mjuka träningstights Mjuka och bekväma träningstights

Mysset till dam

Ett mjukt och bekvämt loungewear set kan man aldrig få nog av. Oavsett om man jobbar hemifrån eller slappar på soffan, kan matchande mysset göra vardagen enklare. Inte bara är de fina att se på, utan de är också praktiska genom att de ger rörelsefrihet!

Matchande mysset

Wanderlust loungewear set är ett ribbstickat set med matchande tröja och byxa. Detta set passar perfekt som mysset samtidigt som det är mycket smickrande och kan användas till vardags. Detta är ett bekvämt set som har flera användningsområden! Tyget i detta set är elastiskt, vilket gör det mycket bekvämt, och lämpar sig perfekt när man ska på semester eller flyga.

Läs också: Loungewear guide

Bekvämt set

Stickat set är ett set man kan använda på avslappnade dagar hemma, ute på shopping eller om man ska på bio. Det består av en ribbstickad t-shirt och utsvängda byxor. Detta set är både stiligt och bekvämt, och ett mysset som fungerar optimalt till vardags också!

Läs också: Utsvängda byxor till dam

Joggingset till dam

Det har blivit trendigt och coolt att ha på sig matchande joggingset. Det skapar en fullständig look samtidigt som det är bekvämt och mjukt att ha på sig.

Läs också: Bästa joggingbyxa till dam

Matchande joggingset

Oversized joggingset är ett trendigt set med en oversized passform och består av en hoodie och en joggingbyxa. Detta set har ett tjockt och mjukt tyg och känns bekvämt på kroppen. Detta set är perfekt att ta på sig ovanpå träningskläderna, till och från gymmet, eller till och med i början av träningspasset. Oversized är också det perfekta chill-setet för kalla höstkvällar, och det är så skönt att du aldrig vill ta av dig det!

Oversized hoodie Oversized jogger

Ullunderställ till dam

När det är kyligt ute är det bra att ha ett set med ullunderställ liggande. Ett ullset är fördelaktigt att ha med sig vare sig det är på fjällvandring, skidtur eller bara för att chilla hemma på kalla dagar.

Tillbaka till blogg