Trendy treningstights til hverdags

Tights till vardags

I en hektisk vardag kombineras träning med andra sysslor, där du cyklar till jobbet eller går till affären. Den knappa tid man har i vardagen kan också jämföras med den knapphet många har i garderoben. Om du är student eller ung vuxen i en liten lägenhet finns det även begränsningar för hur många plagg du får äga. En perfekt lösning på denna patiens kan vara lika enkel som att använda träningstightsen både till träningspass på gymmet och till vardags. Förutom att kunna njuta av maximal komfort genom att bära de skönaste byxorna är detta väldigt trendigt om dagen. Träningstightsen ger en sportig look och framhäver en aktiv livsstil.

läs ocksåhur man gör en kapselgarderob

 

Ribbstickade tights till vardags

En av de mest användbara tightsna vi har till vardags ärribbad samling en säker vinnare. På grund av tygets struktur är tightsen ett enkelt och stilrent alternativ. Tyget är mjukt mot huden och skiljer sig från de typiska träningstightsen som är gjorda av ett mer tekniskt material. Med klassiska neutrala färger kan dessa tights enkelt kombineras medtröjor ochT-shirts - eller matchandeträningstoppar för en perfekt sportig look.

Beige ribbed seamless tights til hverdagsbrukGrå ribbed treningstights til hverdags for dame 

 

Sömlösa tights till vardags

Vår samling avsömlösa tights är bland de mest bekväma alternativen. Det sömlösa tyget säkerställer god komfort så att du kan göra vardagssysslor på det mest bekväma sättet. Byxorna känns lätta på kroppen samtidigt som den enkla designen gör dem användbara både till träning och till vardags. Bland utbudet kan du hitta allt från tunna och smidiga vardagstights till några med mer kompression.

Grå seamless fit tights til hverdags     Svart seamless treningstights for dame til hverdags

Läs mer:Bästa sömlösa tights ochvad som är sömlöst?

 

Scrunch tights till vardags

Om du vill ha en tights med fler detaljer och som gör mer av sig själv, ärscrunch tights ett bra val. Med hjälp av en scrunch-söm lyfter och framhäver den skinkorna för att forma en välformad siluett. Med denna enkla detalj kan outfiten lyftas från en mer vanlig stil. Träningstightsen Scrunch finns i allt från neutrala till fräscha färger, så du kan klä dig efter dina egna preferenser – både på gymmet och till vardags.

Grå scrunch tights til hverdags for dame     Mørke blå scrunch tights for dame til hverdags

Läs mer:Vad är scrunch tights?

 

Style tightsen till vardags

Flera av våra tights erbjuds i neutrala färger med snygga tygkombinationer vilket gör dem väldigt användbara till vardags. Samtidigt kan en fräsch färg vara ett fint tillskott till en annars grå vardag, och ger en extra touch till outfiten. Oavsett vilka tights du föredrar så har vi flera basplagg som enkelt kan stylas med träningstightsen.

En enkelT-shirt går att kombinera med det mesta, och träningstights är inget undantag. Om du går för en träningstights med mönster eller starka färger kan denna matchas med en svart eller vit topp, eller välj en t-shirt med livfulla färger om tightsen är neutral i färgen.

Svart t-skjorte for dame til treningstights  Rosa ribbed t-skjorte til hverdags for dame  Hvit cropped t-skjorte til treningstights
Läs mer:Bästa t-shirts för kvinnor

 

Samtidigt är en tröja alltid ett klassiskt alternativ. Med en passform som är längre i ärmarna kommer plagget att värma mer, samtidigt som tygets tjocklek kan hjälpa till att reglera kroppstemperaturen. För den som är på språng är en lätt tröja ofta ett perfekt alternativ så att du enkelt kan klä dig upp och ner om pulsen ökar.
Svart long sleeve til hverdags for dame  Grå college genser til treningstights for dame  Hvit ZipUp strikket genser
Läs mer:Tröja guide

 

Genom att kombinera träningstightsen med en jacka behåller du den sportiga känslan samtidigt som du behåller stilen i outfiten. Välj om du vill bära jackan, över axlarna eller runt midjan – vilket också är trendigt nuförtiden. Välj en sportig jacka,teddyjacka eller en regnjacka, oavsett val, den passar perfekt till en träningstights.
Svart teddy jakke for dame til treningstights  Svart treningsjakke og hverdagsjakke til tights  Svart regnjakke for dame til treningstights
Läs mer:Jacka guide,bästa regnjackan,teddyjacka

 

Om du vill kan du även lägga till valfria huvudbonader, väska ochvita skor att dekorera outfiten. Hur du vill styla är ofta intillbehöret, välj därför med dina favoritaccessoarer för att komplettera outfiten.
Hvite joggesko til treningstights  Svart beanie lue dame  Svart caps dame  
Läs mer:Bra skor för arbete och träning ochbästa huvudbonaden
Tillbaka till blogg